Liemers infragroep: vertrouwde kwaliteit

De liemers wegenbouw b.v. en rioliemers b.v. zijn onderdeel van liemers infragroep, al bijna 40 jaar actief op het gebied van grond-, weg-, waterbouw en bodemsaneringen.
Kiezen voor liemers infragroep betekent kiezen voor een prettige samenwerking met een gezond familiebedrijf. Continuïteit en kwaliteit zijn bij ons gegarandeerd. Zo hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in een geografisch omvangrijk werkgebied. Wij werken voor regionale overheden, semi-overheidsorganisaties, industriële opdrachtgevers en private partijen.

Deskundig en betrokken

De mensen van liemers infragroep zijn deskundig en enorm betrokken bij hun werk. In onze platte organisatie zijn de lijnen kort en heeft elke opdrachtgever een eigen aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie eenvoudig. Onze betrokkenheid ziet u ook terug op maatschappelijk vlak. We sponsoren sociale, sportieve en culturele activiteiten in de regio. Daarnaast zetten wij ons in voor maatschappelijke en brancheorganisaties, zoals het regionaal overleg bedrijven en opleidingen (ROBO) om jonge mensen te interesseren voor het infra-vak.

Liemers infragroep is gecertificeerd volgens ISO9001, ISO14001 en VCA**. Voor het deskundig en verantwoord uitvoeren van bodemsaneringen hebben wij ons kwaliteitssysteem ingericht volgens BRL SIKB 7000, Protocol 7001 en 7004. Ook hebben wij het SEB-keurmerk van Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf.

Voor onze beleidsverklaring klik hier.